Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Een nieuwe binnendeur kiezen

9 Februari, 2015 13:49

Binnendeuren zijn grote elementenvan uw interieur. Het is een meerwaarde om geschikte binnendeuren uit te zoeken die goed bij uw woning passen. Wanneer u hierin slaagt, vormen ze een harmonisch geheel met de overige stijlelementen van uw huis.

Vaak wordt aan binnendeuren weinig aandacht besteed. Daardoor kunnen ze op een storende manier opvallen. In dit blog geven we twee handige tips die u kunt gebruiken bij de keuze van een nieuwe binnendeur.

Lichtdoorlatende binnendeuren

Binnendeuren zijn er in vele vormen en maten. Licht doorlatende deuren zijn een mooie optie. Bij de keuze voor een nieuwe binnendeur doet u er goed aan om naar de lichtbelasting van uw kamer te kijken. Heeft u een donkere kamer en wilt u deze voorzien van natuurlijk licht? Dan raden wij aan om een binnendeur met een groot raam te nemen. Vindt u ramen in uw binnendeur mooi, maar wilt u niet veel licht naar binnen laten? Dan kan een binnendeur met alleen ramen aan de bovenkant een goede oplossing zijn.

Binnendeur met ramen                                                        Binnendeur met bovenraam

Binnendeur met ramen                                                                                 Binnendeur met bovenraam

Vormen en profiel

De afwerking van binnendeuren kent een grote verscheidenheid. Sommige deuren bevatten één grote uitsnede, terwijl andere deuren beschikken over verschillende vlakken. Bij uw zoektocht naar de ideale binnendeur is het verstandig om hier goed naar te kijken. Heeft u een rustige woonkamer? Dan kan een ‘drukkere’ binnendeur goed passen. De twee uitersten komen dan meer naar elkaar toe, waardoor er één geheel ontstaat. Heeft u een woning waarin veel stijlen en kleuren worden gecombineerd? Kijk dan eens naar een meer simplistische binnendeur. Zo’n deur kan uw stijl en interieur juist versterken zonder dat deze er echt uitspringt. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Rustige binnendeur                                                       Drukke binnendeur

Rustige binnendeur                                                                                    'Drukke' binnendeur

Bent u na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden naar het aanbod van binnendeuren van Wooncenter Filippo? Kijk dan op: http://www.filippo.nl/wooncenter/deuren/binnendeuren voor ons actuele aanbod.

Vorige Volgende