Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Drive & Lifestyle event Amersfoort

19 Maart, 2015 14:31

Een proefrit met een bijzondere Citroën of Volvo, de laatste Lifestyle trends, springkussens voor de kinderen, gratis put- en swing clinics.

Drive en lifestyle event

 

 

 

 

Wij nodigen u van harte uit op het Drive & Lifestyle event op 27 en 28 maart 2015.
Het Drive & Lifestyle Event zal plaatsvinden op de prachtige locatie van Golfclub Hoogland Amersfoort.

Op deze dag staan een groot aantal bijzondere Citroëns en Volvo's voor u klaar voor een proefrit. Daarnaast tonen Wooncenter Filippo en een aantal andere exposanten u de laatste trends op het gebied van lifestyle. Er is een springkussen voor de kinderen. Doe gratis mee met een put- en swing clinic.

Kortom, een leuke dag uit voor het hele gezin!

 Aanmelden

Aanmelden voor het Drive & Lifestyle Event is niet verplicht.
Wij zouden wel graag willen weten of u komt.
Als dank voor de kleine moeite van de registratie, ontvangt u bij binnenkomst een setje golfballen.

 Drive en lifestyle event lokatie

 

 

 

Vorige Volgende