Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Design in overeenstemming met natuur, dat is Next125

24 Februari, 2017 12:03

Design moet fascineren, zowel qua vormgeving als techniek. De functionaliteit van keukenelementen combineert Next125 daarom met prachtige ontwerpen. Vrijstaand, zwevend door wandmontage of traditioneel op de vloer: design in overeenstemming met natuur en prijs, dat is de filosofie van het bedrijf. Superieure hoogglanslak, polariswit in combinatie met natuurlijke houtkleuren of de bijzondere look van gesatineerd glas: Next125 heeft het allemaal.

Hoge kwaliteitseisen

Een ruime collectie keukens met diverse slimme oplossingen en bijzondere ontwerpen, dat is typisch Next125. Het minimalistische design is een duidelijk statement tegen de snelle trends die komen en gaan. Daarnaast voldoen de keukens aan de hoogste kwaliteitseisen en ligt de focus op duurzame en verantwoorde producten. Hiermee legt Next125 de basis voor zijn keukenconcepten. Het bedrijf wil teruggeven aan de natuur. Daarom gebruikt het bedrijf recyclebare materialen en investeert het in verantwoorde en milieuvriendelijke productieprocessen.  Het is dan ook niet vreemd dat de keukenproducent in het bezit is van een PEFC-certificaat, het onafhankelijke keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer.

Superieure hoogglanslak

Gaat u voor hoogglans? De keukenserie met hoogglanslak (NX 501) is prachtig in combinatie met natuurlijke materialen als massief hout, steen en edel fineer. U krijgt hiermee een tijdloze keuken die niet aan de mode onderhevig is, met spiegelachtige reflecties die de materialen en ruimte perfect in elkaar laten overlopen.

Polariswit met donkere houtkleuren

De natuur creëert de mooiste vormen. Deze vormen zijn altijd in samenhang met het geheel. De NX800 serie van Next125 draait om het principe ‘minder is meer’. Hoe minder opsmuk, hoe mooier de keuken eruitziet. Het polariswit is goed te combineren met donkere houtkleuren; een rustige combinatie van koele elegantie en warme natuur.

next125-nx800-solid

Gesatineerd glas

Nieuwe mogelijkheden tot vormgeving komen tot uiting met de zwevende elementen van gesatineerd glas van de NX902 serie. Het matte glas geeft de keuken een bijzondere look, doordat het in weinig keukens gebruikt wordt. De keuken heeft een chique uitstraling en het gesatineerde glas is perfect te combineren met lichte elementen en houtkleuren.

next125-nx902-glas

Bent u enthousiast geworden over het merk Next125? Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels  helpen wij u graag bij het vinden van de juiste stijl en inrichting van uw ideale keuken. Voor een advies op maat kunt u een afspraak maken met een van onze deskundige adviseurs via het contactformulier.

Vorige Volgende