Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

De voordelen van vloertegels

9 December, 2015 11:33

Een tegelvloer wordt vaak omschreven als koud en kil, terwijl tapijt en als warm en gezellig gezien wordt. Dit negatieve beeld van vloertegels is onnodig, omdat een tegelvloer ook, letterlijk en figuurlijk, voor veel warmte in huis kan zorgen.

Tegels bestaan in alle soorten en maten

Een tegel hoeft er helemaal niet uit te zien als de kille tegel die u in uw hoofd heeft. Er zijn tegelvloeren die aangezien worden voor een fraaie houten vloer. Tegels bestaan in veel verschillende materialen, zoals natuursteen en keramische tegels. Ook zijn er heel veel verschillende patronen, soorten en maten. Zo zijn er onder andere vloertegels met houtstructuur, grote vierkante tegels en kunnen verschillende patronen samengevoegd worden.

Tegels zijn goed voor de portemonnee

Tegels voelen kouder aan onder de voeten dan tapijt. Dit kan eenvoudig opgelost worden door het aanleggen van vloerverwarming. Tegels zijn echte warmtegeleiders en nemen de warmte snel op. Ze stoten de warmte langzaam af waardoor de vloer nog lang warm blijft na het uitzetten van de verwarming. Hierdoor zijn radiatoren in principe overbodig geworden en kan de thermostaat een paar graden naar beneden. Dit scheelt weer in de portemonnee.

 

Tegels zijn makkelijk schoon te houden

Tegels zijn gemakkelijk schoon te houden met slechts een stofzuiger en een dweil met een sopje. Ook als er geknoeid wordt kunt u de vloer in een handomdraai schoonkrijgen. Waar in tapijt vaak stof, haren en mijt blijft zitten is dit niet het geval bij een tegelvloer. Hierdoor is een tegelvloer perfect voor mensen met een allergie of huisdieren.

Tegels zijn vuurvast

Als er een warm object in aanraking komt met de vloer zal er niets gebeuren. Dit in tegenstelling tot een tapijtvloer waar een brandplek zal ontstaan. Ook is een tegelvloer in hoge mate kras- en snij vast. Als u met naaldhakken over een tegelvloer loopt zal u hier niks van zien, terwijl dit op een tapijtvloer en houtvloer wel zichtbaar zal zijn.

Tegelvloeren zijn duurzaam

Tegelvloeren worden gemaakt van duurzaam materiaal en gaan jarenlang mee. Tegelvloeren zijn duurder in aanschaf en plaatsing dan tapijt, maar gaan aanzienlijk langer mee. Filippo wooncenter heeft een grote collectie met de mooiste vloertegels in alle soorten en maten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langskomen in één van onze showrooms.

Vorige Volgende