Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

De voor- en nadelen van greeploze keukens

22 Oktober, 2015 10:43

De afgelopen jaren zijn greeploze keukens steeds populairder geworden. Dit is natuurlijk niet gek, aangezien het design er strak, modern en luxe uitziet. Maar wat zijn de voordelen van een greeploze keuken? En zijn er ook nadelen? Dit en meer leest u in dit blog.

Wat is een greeploze keuken?

De naam zegt het eigenlijk al: bij een greeploze keuken ontbreken de grepen op de deuren en laden. Hierdoor trekken de deuren en laden geen aandacht en straalt de keuken eenvoud en rust uit. Daarnaast oogt de keuken modern, strak en luxe. Er zijn twee methodes ontwikkeld om de kasten en laden te kunnen openen: de greeplijst en de tip-on methode. Bij de greeplijst methode wordt er een gleuf gemaakt tussen het keukenkastje en het aanrecht. Hierdoor ontstaat er een holte waarmee u de lade of het kastje kunt opentrekken. Er kunnen zowel horizontale als verticale greeplijsten gemaakt worden waardoor u ook een greeploze apothekerskast of koelkast kunt opentrekken. De tip-on methode bevat geen greeplijst, maar de deuren en lades gaan open door simpelweg zacht tegen de keukendeur of lade aan te duwen: deze opent dan automatisch. Door het ontbreken van de greeplijst oogt de keuken alleen nog maar strakker.


Greeploze keuken met greeplijst

 


Greeploze keuken met greeplijst

Wat zijn de voordelen van een greeploze keuken?

Greeploze keukens kennen verschillende voordelen. De afwezigheid van de grepen zorgt ervoor dat het ontwerp van de keuken rustig, strak, luxe, trendy en modern oogt. Ook kunt u zich niet meer bezeren aan uitstekende grepen en kunnen bij te harde aanraking de andere frontjes niet meer beschadigen. Daarnaast kunnen de deuren en laden niet meer hard dichtvallen, doordat deze zijn uitgerust met een demper.

Wat zijn de nadelen van een greeploze keuken?

Er is slechts één nadeel aan een greeploze keuken. Doordat de grepen ontbreken, komt u vaker in aanraking met de frontjes. Hierdoor zijn vette vingers sneller zichtbaar, vooral bij hoogglanskeukens. Gelukkig kunnen deze vetvlekken makkelijk worden verwijderd met een microvezeldoek.

Bij Wooncenter Filippo treft u een groot assortiment greeploze keukens van onder andere de merken Siematic en Next (http://www.filippo.nl/wooncenter/keukens/moderne-keukens). Onze specialisten geven u graag advies en verwelkomen u graag in een van onze showrooms (http://www.filippo.nl/wooncenter/vestigingen).

Vorige Volgende