Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

De story van Miele

8 Januari, 2015 09:17

De story van Miele, een succesvol familiebedrijf. Net als Filippo met de kenmerken kwaliteit en duurzaamheid.
Bij Filippo keukens & badkamers werken we al vele jaren met veel plezier met het merk Miele. Een merk waar u als consument en wij als uw leverancier op kunnen vertrouwen. Net als bij de familie Filippo staat bij de twee families van Miele vertrouwen hoog in het vaandel.

Eén bedrijf. Twee families. Ruim 70 vennoten. Normaal gesproken voldoende ingrediënten voor tragedies. Maar bij de families Zinkann en Miele uit Gütersloh duurt de vrede al 115 jaar. Sterker nog: Miele is een ongekend succesverhaal.

Lees hier het hele artikel.

http://www.mt.nl/332/87613/business/hoe-twee-families-het-merk-miele-al-115-jaar-verbeteren.html

 

 

 Miele founders

 

Vorige Volgende