Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

De Skantrae deur

20 Juli, 2015 15:49

Binnendeuren spelen een belangrijke rol binnen de woning. Of u nou kiest voor een houten, kunststof of glazen binnendeur ze hebben stuk voor stuk hun eigen karakter. Producent Skantrae is één van de grootste bedrijven binnen de binnendeurenproductie. Lees alles over deze deuren in dit blog.

De deuren van Skantrae staan bekend om hun hoge kwaliteit, innovatie en tijdloze designs en duurzame producten. Het is dan ook niet gek dat dit één van de populairste merken is op het gebied van (binnen)deuren. Maar wat maakt dit merk deuren nou zo bijzonder?

Duurzaamheid

Skantrae is zich er als geen ander van bewust dat zij bij kunnen dragen aan een beter milieu. Zij werken dan ook samen met diverse producenten over de heel de wereld. De vervaardiging van de Skantrae deuren gebeurt met verantwoord hout. Zij houden daarbij rekening met de lokale bevolkingsgroepen en de effecten op het milieu. Met als doel; behoud van de sociale leefomstandigheden voor de lokale bevolkingsgroepen. Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat alle deuren van Skantrae voldoen aan de strengste regels van de FSC en PEFC.

Veiligheid

Skantrae heeft een zeer grote collectie aan deuren en maar liefst 52 modellen zijn voorzien van het KOMO certificaat. Het KOMO keurmerk staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen. Dankzij dit keurmerk weet u zeker dat uw deur voldoet aan de hoogste standaard. Zo blijven de Skantrae deuren in perfecte conditie onder de meest extreme omstandigheden en  zijn de deuren perfect te gebruiken in vochtige ruimtes (bijvoorbeeld voor de badkamer). De deuren van Skantrae zullen dan ook niet komtrekken na enkele jaren.

Het aanbod van Filippo

Filippo heeft een groot aanbod aan Skantrae deuren in haar collectie, daarbij profiteert u tot en met 31 augustus van grote kortingen. Op de huidige collectie krijgt u op sommige deuren tot maar liefst 50% korting. Op onze website vindt u een groot deel van onze collectie, benieuwd naar de hele collectie? Kom dan langs in één van onze vestigingen en ontdek alle mogelijkheden.

Vorige Volgende