Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

De nieuwste Quooker: Quooker Flex

26 September, 2016 08:42

De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is 100% veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Ook de kindveilige bedieningsknop, de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt en de druppelvormige waterstraal zorgen ervoor dat er geen kans op verbranding is.

 

Verkrijgbaar in chroom en roestvrij staal.

Deze nieuwste Quooker is uiteraard te zien en te koop bij Filippo:

• Filippo Keukens Badkamers Tegels Amersfoort
• Filippo Keukens Badkamers Tegels Ermelo
• Filippo Keukens Badkamers Tegels Deventer
• Filippo Keukens Badkamers Tegels Nijmegen

Wilt u kijken welke Quooker het beste bij u past? Stel dan in de showroom eenvoudig uw ideale set samen met 1 van onze adviseurs.

De prijzen zijn:
•Flex chroom + PRO3-VAQ € 1.195,-
•Flex chroom + COMBI € 1.495,-
•Flex chroom + COMBI+ € 1.495,-
•Flex rvs + PRO3-VAQ € 1.345,-
•Flex rvs + COMBI € 1.645,-
•Flex rvs + COMBI+ € 1.645,-

 

 

 

Vorige Volgende