Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

De keuken: spil van uw woning

2 December, 2014 14:35

De keuken is voor veel mensen een belangrijke plek in hun woning. De ruimte gebruiken we meerdere malen per dag en we komen er samen. Of er gekookt, gegeten of gekletst wordt, in de keuken wordt geleefd! In dit blog informatie over enkele handige onderdelen van de keuken.

De oven

De oven is voor velen een onmisbaar apparaat in de keuken. Het bereiden van avondeten, het maken van heerlijke taarten of het opwarmen van eten – het kan immers allemaal met een oven! Waren enige jaren terug de combi-ovens veel gebruikt. Anno 2014 geven steeds meer consumenten  de voorkeur aan een aparte oven en een aparte magnetron.  U kunt ervoor kiezen de oven te laten inbouwen op ooghoogte, dan hoeft u niet te bukken. Houdt u er dan wel rekening mee dat dit type oven doorgaans kleiner is dan de standaard oven. U kunt de oven ook onder het fornuis laten plaatsen (of i.c.m. uw fornuis). Dit type oven zit lager in uw keuken, maar biedt vaak wel meer ruimte.

Ovens hebben verschillende functies, zoals grillstanden, hete lucht of bij de combitypen een magnetronfunctie. Kijk bij de keuze voor een oven naar uw eigen wensen en gebruik. Bepaal op grond van deze wensen en uw eigen gebruik welke oven het beste bij u past.

Buitendeuren Amersfoort KlassiekBuitendeuren Amersfoort Klassiek

Kranen: van basis tot zeer luxe

Aan accessoires wordt vaak niet gelijk gedacht bij de keuze voor een nieuwe keuken. Kranen zijn onmisbaar en zijn te verkrijgen in allerlei soorten. Kiest u voor een praktische standaard kraan of heeft u liever een kraan met een vierkant design? En niet te vergeten de actuele kokend water kraan.

Kranen geven uw keuken extra cachet, het zijn echte eyecatchers. Bij WoonCenter Filippo vindt u een compleet assortiment. Van eenvoudige chromen kranen tot mat zwarte kranen van topmerken als Grohe.

De specialisten van WoonCenter Filippo geven u graag advies over uw keuken, de apparatuur en de stijl. Wij denken met u mee, reiken u mogelijkheden aan en weten dan ook als geen ander wat er gevraagd wordt van ‘de’ keuken. Meer weten? Bel ons op 0341-371080. U kunt ook een afspraak maken. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Vorige Volgende