Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Bijzondere Wandtegels

15 April, 2015 14:03

Bij de inrichting van uw huis zijn er verschillende manieren om de wanden vorm te geven. Naast verven en behangen, kunt u ook voor betegeling kiezen. Badkamerwanden liggen natuurlijk het meest voor de hand om te betegelen, maar ook de wanden in de keuken of woonkamer worden steeds vaker voorzien van tegels. Hoewel egale wanden altijd een veilig keuze zijn, zien we de laatste tijd een groeiende interesse in betegelde wanden met opvallende decortegels.

Inside wandtegel

Met de Inside wandtegel creëert u bijvoorbeeld een opmerkelijke doch stijlvolle wand. De moderne wandtegel (20 x 60 cm), met metallic glanseffect, wordt gecombineerd met een prikkelende decortegel, genaamd New York. Deze tegelcombinatie levert met name in open ruimten, waar veel natuurlijk licht doordringt, een fraai effect op.

Inspire wandtegels

Ook in uw badkamer kunt u creatief om gaan met de wanden. Moderne Inspire wandtegels (30 x 50 cm) worden bijvoorbeeld gecombineerd met bloemrijke decorconcepten. De wandtegels passen perfect in moderne, stijlvolle ingerichte woningen. Hoewel de decoratieve elementen de wandtegel met name geschikt maken voor badkamers, kan de tegel juist in de woonkamer of keuken bijzondere combinaties opleveren.

White & More

De wandtegelcombinatie White & More is een gedurfde keuze, door zijn retro decoraties is hij niet voor iedereen weggelegd. De jaren 70 komen weer helemaal tot leven in uw badkamer, woonkamer of keuken met de White & More. Het contrast tussen de levendige patronen van de decoraties en de egale, omringende tegels levert een fraai resultaat op.

Inside                                          Inspire                                                                      White & More

Ga voor meer informatie over deze en andere wandtegels naar onze pagina over wandtegels.

Vorige Volgende