Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

ATAG geeft een vaatwasser cadeau!

14 December, 2016 11:50

Bij aanschaf van minimaal 4 ATAG keukenapparaten uit 4 verschillende productgroepen ontvangt u vaatwasser VA61211KT t.w.v. € 915,- geheel gratis en bovendien ontvangt u 8 jaar garantie.

Tussen 26 september 2016 en 30 september 2017 krijgt u van ATAG een vaatwasser als vijfde apparaat cadeau:
* De gratis vaatwasser VA61211KT ontvangt u bij aanschaf van minimaal 4 apparaten uit 4 verschillende productgroepen in één koop;
* Deze gratis vaatwasser is niet inwisselbaar voor geld;
* Deze actie is alleen van toepassing bij aankoop van 4 apparaten die hieronder staan vermeld;
* Per aankoop van 4 apparaten is er recht op slechts 1 gratis vaatwasser;
* Apparaten moeten tussen 26 september 2016 en 30 september 2017 zijn besteld;
Levering dient voor 31 december 2017 plaats te vinden.

Wij nodigen u van harte uit in onze showrooms in Amersfoort, Deventer, Ermelo en Nijmegen om alle deelnemende apparatuur te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuzes.


Vorige Volgende