Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

April actie: Tot 25% korting op binnendeuren

29 Maart, 2016 14:51

De maand april staat in het teken van binnendeuren! Maak gebruik van kortingen tot maar liefst 25%!Filippo Keukens Badkamers Tegels is specialist op binnen- en buitendeuren. Het is lente, de vogels fluiten en bloemen bloeien. Het voorjaarszonnetje zet uw interieur in een ander licht. Tijd voor een frisse verandering: een ander kleurtje op de muren of een nieuwe kamerplant.

Maar heeft u al eens aan uw deuren gedacht? Met stijlvolle binnendeuren van Svedex, Weekamp of Skantrae creëert u binnen een mum van tijd een metamorfose met een verrassend groot effect.

In de showrooms van Filippo in Amersfoort, Deventer en Ermelo heeft u keuze uit het complete assortiment van de merken Svedex, Weekamp en Skantrae. Specialisten op het gebied van deuren adviseren u met plezier over alle mogelijkheden. 
En in april 2016 kunt u ook nog eens profiteren van aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 25%! Kies uit:

 

1. Deuren stapelen! Tot wel 20% korting op Svedex deuren! Lees meer.
2. 25% korting op alle stijlvolle binnendeuren van Weekamp! Lees meer.
3. 25% korting op deurbeslag en decoproducten van Skantrae!

Tot 25% korting op binnendeuren, april 2016

 

Vorige Volgende