Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Actie Skantrae binnendeuren: 150,= retour

29 Oktober, 2015 12:22

Nu tijdelijk tot €150 retour!

Van 1 september 2015 tot en met 30 november 2015 ontvangt u tot € 150 retour op Skantrae luxe binnendeuren uit de SKS en/of SKL series, alsmede op glas, beslag, decoratieve producten en bewerkingen!

Profiteer van deze aantrekkelijke kortingen.
Bij Wooncenter Filippo treft u het complete assortiment van Skantrae en nog veel meer. Ook deuren van Svedex en Weekamp vindt u in onze collecties. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, typen en talloze technische aspecten. Ook voor het beslag en decoratieve producten. 

Hoe hoger uw Skantrae (incl. BTW) orderwaarde, hoe hoger uw cashback bedrag:
Vanaf € 200,- tot € 400,- = € 25,- retour
Vanaf € 400,- tot € 750,- = € 50,- retour
Vanaf € 750,- tot € 1.250,- = € 100,- retour
Vanaf € 1.250,- = € 150,- retour

Meer informatie over onze deuren?
Voor meer informatie over onze deuren kunt u op deze website ons deuren assortiment bekijken. U kunt er ook voor kiezen om hier onze brochures en prijslijsten gratis per post aan te vragen, zodat u op uw gemak ons assortiment deuren kunt bekijken.

Meer informatie over de actie?
Klik hier voor alle voorwaarden en de download van het cash-back formulier.  

skantrae binnendeur skantrae sfeer


Vorige Volgende