Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Actie mei: Quooker cadeau

30 April, 2016 13:29

De maand mei staat in het teken van keukens!

Van 1 tot en met 31 mei kunt u gebruik maken van onze Quookeractie. Bij aankoop van een complete keuken ontvangt u bij Filippo Keukens Badkamers Tegels een Quooker cadeau.

De kokend-water-kraan van Quooker is veilig, tijd- en energiebesparend. Met één draai aan de knop heeft u kokend water uit de kraan. Een Quooker in uw keuken zorgt voor dagelijks gemak.

Kraan op het aanrecht, reservoir eronder
In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. De kraan op het aanrecht, het reservoir in het kastje eronder. Quooker is een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. U kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

Door hoogvacuümisolatie zuinigste kokend-water-voorziening
En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.

Toepassingen
De Quooker kunt u zeer veelzijdig gebruiken. Denk aan het koken van groente en pasta, het zetten van thee en koffie, vullen van een kruik, steriliseren van speentjes, schoonmaken van pannen en nog veel meer. Eenmaal een Quooker in de keuken, wilt u nooit meer zonder.

Zonder een Quooker is uw keuken niet compleet. En in de maand mei bij Filippo Keukens Badkamers Keukens dus cadeau bij aankoop van een complete keuken.

Heeft u interesse?
Kom langs in 1 van onze 4 showrooms in Amersfoort, Deventer, Ermelo of Nijmegen en vraag onze specialisten naar de voorwaarden.

Wij ontvangen u graag!


* Deze actie is geldig van 1 mei tot en met 31 mei 2016. Vraag onze specialisten naar de voorwaarden.

Vorige Volgende