Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Aangepaste openingstijden: Showroom Amersfoort geopend

20 Juli, 2017 16:41

Anderen liggen op het strand. U heeft gewoon Filippo Keukens Badkamers Tegels, uw showroom bij de hand.

Showroom
De showroom in Amersfoort is tijdens de bouwvak geopend van dinsdag tot en met zaterdag (week 30, 31 en 32).
Op dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.
Donderdagavond koopavond 18.30 - 21.00 uur.
Op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

De overige showrooms zijn in hun bouwvak gesloten. Zie hieronder de aangepaste openingstijden- en weken op een rij.

Bouwmaterialen
Tijdens de bouwvak van het noorden, midden en zuiden van Nederland kunt u uw bouwmaterialen gewoon bij ons bestellen, laten leveren of afhalen. Ermelo en Veenendaal zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 - 16.00 uur geopend. In Ermelo en Veenendaal zijn ook de bouwshops geopend.

De overige bouwcenters zijn in hun bouwvak (beperkt) gesloten.

Aangepaste openingstijden- en weken Bouwcenters en showrooms op een rij:

 

Vorige Volgende