Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Aangepaste openingstijden: 5 mei gesloten, ervoor en erna uiteraard bereikbaar

28 April, 2015 11:09

Sinds 1990 is 5 Mei, Bevrijdingsdag, een officiële nationale feestdag. In veel CAO's is vastgelegd dat er om de 5 jaar wel een vrije dag gegeven zal worden (2015, 2020,2025).
Vandaar dat onze Wooncenters en Bouwcenters op 5 mei gesloten zijn.  Uiteraard zijn wij tot 4 mei op alle vestigingen bereikbaar en staan wij 6 mei weer geheel tot jouw dienst.

Vorige Volgende