Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

45 jaar keukens en badkamers

15 September, 2015 12:31

Wooncenter Filippo bestaat sinds 1913 en levert keukens en badkamers sinds 1970. 45 jaar keukens en badkamers, dit jubileum vieren wij graag met u!

 In onze grote showrooms kunt u zich laten inspireren. Wij kunnen uw wensen omzetten in een oplossing die naadloos aansluit op uw lifestyle, wensen en budget.

 En dat tijdelijk dus extra feestelijk: u krijgt t/m 31 oktober bij aankoop van een keuken of badkamer cadeaucheque(s) voor een gevulde koelkast of cheque(s) van Rituals cadeau!*

 Kom langs, vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en profiteer mee!
Klik hier voor de adressen en gegevens van onze vestigingen Amersfoort, Deventer, Ermelo en Nijmegen

Vorige Volgende