Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

next125

next125. Een keukengeneratie, ontwikkeld in overstemming met vormen, materialen en authenticiteit – met als doelstelling: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in de vormgeving is het rastersysteem van 125mm als optisch basisprincipe. Zo ontstaat een esthetische keukenarchitectuur, gebruikmakend van bijzondere materialen in kunststof, hout en lak. Individualiteit als eis qua planning: next125 vrijstaand, zwevend door wandmontage of traditioneel op de vloer.

  • Polariswit in een rustige combinatie van koele elegantie en warme natuur. De donkere houtkleuren accentueren de authenticiteit, omgeven door de modernste design-elementen: homogene oppervlakten - compromisloos tot zuivere en duidelijke kubus gevormd. Door en door gekleurd kunststof biedt nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van grepen en ingebouwde spoelbakken.
  • De zwevende, wandhangende elementen uit gesatineerd glas in deze next125 keuken openen een nieuwe horizon in vormgeving. Lichte keukenarchitectuur en de rust in de fronten komen samen tot een homogeen geheel. Een perfecte combinatie van het natuurlijke hout van de kooktafel en de inschuifregalen in tegenstelling tot de koele werking van de glasfronten.
  • Hoogglanslak, de ideale partner voor bijzondere materiaalcombinaties - in combinatie met massief hout, edel fineer, steen en edelstaal. Deze superieure hoogglanslak, op 20 mm sterke fronten met de helderste glans, geven de keuken spiegelachtige reflecties en laten zo materialen en ruimte in perfectie in elkaar overlopen. Design - volledig gericht op duurzaamheid: een uitstraling, die tijdloos elegant en daarmee bijzonder waardevast is.
  • De natuur is meester van alle motieven en kleuren. Als voorbeeld de nieuwe NX 120: natuurlijk reliëfwerking als basis van de robuuste en duurzame frontencompositie. Daarbij gebruikmakend van kleur voor contrast en beleving Uitvoerbaar in talrijke variaties en combinaties.