Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Links

Het is belangrijk uw woning goed te isoleren, naast een positieve bijdrage aan het milieu is een goede isolatie ook beter voor uw eigen portemonnee. Bij Koston krijgt u professioneel advies over de isolatie van uw woning, van spouwmuurisolatie tot muur isolatie en van dakisolatie tot vloerisolatie.

Bent u op zoek naar schadeauto's, sloopauto's, auto onderdelen of sportvelgen? Ga dan naar Autobedrijf Broekhuis: dé specialist op het gebied van autodemontage.

Airco Groep Holland is de specialist op het gebied van airconditioning systemen voor zowel de particuliere markt, als de zakelijke markt.

Is uw huis helemaal af en kunt u verder met de laatste details? Voor een matras gaat u naar De Fabriekswinkel: Dé specialist voor onder andere boxsprings, matrassen op maat, traagschuim en pocketvering matrassen.

Bij Polar Heat koopt u diverse soorten infrarood verwarmingssystemen voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of slaapkamer. Op de website kunt u de producten eenvoudig bestellen, u vindt er o.a. infrarood warmtepanelen, plafondverwarmingen en elektrische vloerverwarming.

Op www.coatingvloer.nl vindt u de mooiste gietvloeren, epoxyvloeren en vloercoatings voor woning en bedrijf.

Heeft u een oude parketvloer en wilt u deze er weer als nieuw uit laten zien? Bij ronaldbosparketvloeren.nl zijn we gespecialiseerd in het schuren van uw parketvloer.

Op zoek naar Europallets die snel geleverd worden? Vierhouten Palletindustrie BV levert binnen 24 uur de nieuwste A-keus in Europallets.

met FPSupport monitort u eenvoudig technische- facilitaire- en veiligheidsprocessen.