Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche 2015

Aan het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kan de consument een keukenzaak herkennen waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen.

Jaarlijks worden, via een representatieve steekproef vastgesteld aantal, klanten van Wooncenter Filippo door een onafhankelijke stichting (Stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche) geïnterviewd naar hun ervaringen bij de betreffende keukenzaak. Daarbij komen alle aspecten van het kiezen en kopen, maar ook van de montage en het nakomen van eventuele service aan de orde.

Alleen keukenzaken die op nagenoeg alle punten van de uitgebreide vragenlijst ruim voldoende scoren, krijgen voor dat jaar het keurmerk. De lat wordt daarbij bewust heel hoog gelegd. Een keuken koop je immers niet elke dag. En als consument wilt u terecht weten met wie u daarvoor in zee gaat. Wooncenter Filippo doet elk jaar mee en is dit jaar wederom geslaagd en heeft het diploma voor onze klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid ontvangen (een diploma waarvoor we elk jaar weer opnieuw examen doen).

  • • Consument kan klantvriendelijke en betrouwbare keukenzaken herkennen
  • • Wooncenter Filippo is getoetst op kiezen, kopen, montage, nakomen van afspraken en service
  • • Alleen bedrijven die een ruime voldoende scoren ontvangen het diploma
  • • Elk jaar doen de deelnemende bedrijven opnieuw examen

 

Wooncenter Filippo is ook in 2015 met glans geslaagd!