Tijdloos

Functioneel, neutraal
De tijdloze keuken wordt gekenmerkt door een functioneel ontwerp waarbij eenvoud, rust, warmte en natuurlijke vormen centraal staan. Hierdoor is de keuken neutraal en stijlvol en is het design de keuken door het uitwisselen van elementen altijd bij de tijd.

Wensen en advies
De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket en voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Diverse prijsklassen
Met keuze uit diverse merken in diverse prijsklassen. Uw uiteindelijke prijs hangt uiteraard helemaal af van de keuzes die u maakt. Als richtlijn kunnen wij u aangeven dat wij u complete keukens kunnen bieden vanaf 4995,=.

  • De SieMatic S3 gaat nooit vervelen. Niet alleen blijven de kwaliteit en functionaliteit vele jaren mooi, ook de innovatieve vormgeving is tijdloos. Kijk naar het originele SieMatic S3 greepconcept: de ergonomische aluminium grepen, in zeven kleuren, kunnen gemakkelijk worden aangebracht en weer vervangen.
  • Hoogglanslak, de ideale partner voor bijzondere materiaalcombinaties - in combinatie met massief hout, edel fineer, steen en edelstaal. Deze superieure hoogglanslak, op 20 mm sterke fronten met de helderste glans, geven de keuken spiegelachtige reflecties en laten zo materialen en ruimte in perfectie in elkaar overlopen. Design - volledig gericht op duurzaamheid: een uitstraling, die tijdloos elegant en daarmee bijzonder waardevast is.
  • De natuur is meester van alle motieven en kleuren. Als voorbeeld de nieuwe NX 120: natuurlijk reliëfwerking als basis van de robuuste en duurzame frontencompositie. Daarbij gebruikmakend van kleur voor contrast en beleving Uitvoerbaar in talrijke variaties en combinaties.