Landelijk

Authentieke materialen in warme kleuren
De landelijke keuken is geïnspireerd door het plattelandsleven. Deze stijl keuken is vervaardigd uit authentieke materialen in warme kleuren en is goed te combineren met moderne apparatuur. Wanneer u op zoek bent naar een keuken die de charme van het platteland tot leven roept, is de landelijke stijl wellicht iets voor u.

Wensen en advies
De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket en voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Diverse prijsklassen
Met keuze uit diverse merken in diverse prijsklassen. Uw uiteindelijke prijs hangt uiteraard helemaal af van de keuzes die u maakt. Als richtlijn kunnen wij u aangeven dat wij u complete keukens kunnen bieden vanaf 4995,=.

  • Deze rustig getinte modern-klassieke eilandkeuken is tot in de kleinste details doordacht en verrassend. De fronten met houtnerfstructuur en het Washed Oak werkblad zorgen voor een natuurlijke uitstraling, die haast onmerkbaar versmelt met de rest van het interieur en daarmee een fraaie eenheid vormt.

  • Moed om te voelen, uit liefde voor de natuur! Natuurlijke zinnelijkheid en ecologisch bewustzijn verenigen zich: de Schüller Cambia is een plek voor eerlijk genot, voor diepe harmonie en hoge kwaliteit. Een eigen wereld, waar onthaasting, duurzaamheid en harmonie met de natuur op de eerste plaats komen.
  • De Grado keuken in landelijke stijl: daar valt iets te beleven! Familie, dat wil praten met elkaar, voor elkaar en ook wel eens door elkaar. Altijd leven in zijn puurste vorm. Met ruimte voor ontplooiing: open voor iedereen en voor alles.
  • Moed om te voelen, uit liefde voor de natuur! Natuurlijke zinnelijkheid en ecologisch bewustzijn verenigen zich: de Schüller Tauern is een plek voor eerlijk genot, voor diepe harmonie en hoge kwaliteit. Een eigen wereld, waar onthaasting, duurzaamheid en harmonie met de natuur op de eerste plaats komen.