Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Kastenwanden

Bij WoonCenter Filippo kunt u ook terecht voor de mooiste kastenwanden. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan maatwerk kastenwanden, garderobekasten, inbouwkasten en inloopkasten. Dus neem gerust een kijkje in een van onze showrooms in Ermelo, Amersfoort, Deventer of Nijmegen. Wij helpen u graag bij het realiseren van de kastenwand op maat die het beste bij u en de ruimte in uw woning past.

  • Met de Classic serie heeft u vrij spel bij het ontwerpen van uw ideale kastenwand. Of het nu gaat om de maatvoering, decors of de dikte van legplanken en zijpanelen. De mogelijkheden zijn grenzeloos.
  • Het Noteborn Cross systeem is een kastenwand gebaseerd op het gebruik van verticale profielen, waaraan legplanken of garderobestangen op iedere gewenste plek gemonteerd kunnen worden. Door de flexibiliteit van dit systeem zijn de mogelijkheden ongekend. Benut alle ruimte tussen de vloer en het plafond optimaal.
  • De Noteborn Nano serie is voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, maar minder waarde hecht aan een invulling naar keuze. Op basis van standaardprofielen (uitgevoerd in blank aluminum) gecombineerd met een decor naar keuze,stelt u zo uw kastenwand samen.
  • Creëer precies de ruimte die u nodig heeft. De Viceversa 35 serie kent geen grenzen. Door de oneindige combinatiemogelijkheden van grepen en volle of gesegmenteerde deurvullingen is dit het meest gevarieerde schuifdeurenprogramma.
  • Een robuust profiel, waarbij u de keuze heeft uit blank aluminum of vijf leverbare houtdecors, in combinatie met een een paneel van in een hout decor of glas. Dat is de Noteborn Viceversa 55 kastenwandserie.
  • Match is een nieuw programma binnen de collectie van Noteborn. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een serie die klikt met uw interieur. "A match made in heaven".
  • Een schuifdeur die ongeëvenaarde breedte mogelijk maakt. Met de Noteborn Split collectie is het mogelijk om schuifdeuren met een maximale breedte van drie meter en een hoogte van bijna drie meter te realiseren. Hierdoor ontstaat een prachtig oppervlak en lijnenspel van bijna negen vierkante meter.