Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Installatie service

FilippoBij WoonCenter Filippo ligt de lat hoog. Maar bovenal willen wij een goede en betrouwbare partner zijn voor onze klanten. Met kwaliteitsproducten, deskundig advies en een klantgerichte service. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw keuken, badkamer, tegels of deur. Ook na de aankoop houdt onze kwaliteitsgarantie niet op. WoonCenter Filippo staat garant voor de producten die worden verkocht. U mag immers altijd uitgaan van het hoge kwaliteitsniveau dat wij altijd nastreven.

Naast het advies bij de keuze voor de juiste producten, kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de juiste vaklieden om uw klus te klaren. WoonCenter Filippo werkt voor de montage van uw keuken, de installatie van uw badkamer, het zetten van tegels of het monteren van deuren nauw samen met betrouwbare vakspecialisten.