Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Grohn

Ontdek het uitgebreide aanbod van GROHN. Neem eens een kijkje en geef uw interieur-ideeën wat nieuwe inspiratie. Uw huis is uniek en de beste plek voor uw ontwerp fantasieën vorm te krijgen.

 • De Escala wandtegel in het formaat 30x60cm heeft een fluweelachtig oppervlak. De lichte, bijna witte kleur met fijne lijnen, bieden een mix van elegantie en natuurlijkheid. Gecombineerd met strippen in grijs-grafiet of beige-goud geven de badkamer de bijzondere flair.
 • De Holly serie is meer dan alleen een 20x60 cm wandtegel. De vijf perfecte basis kleuren, van wit tot beige tot donkergrijs, overtuigen zichzelf. En wanneer u eenmaal de twee decors gezien, bent u overtuigd.
 • Met zijn discrete metallic glanseffect en fijne glanzende textuur, is de Inside wandtegel ideaal voor een moderne woonkamer. De 20x60 cm wandtegels worden versterkt door een ongewone en modieuze decortegel genaamd New York.

 • Een INSPIRE wandtegel in 30x50cm formaat is zowel minimalistisch als trendy. Voor hen die voor INSPIRE kiezen, ligt de focus op goede smaak en moderne individualiteit. Het doel is niet om te laten zien wat u kunt doen, maar het daadwerkelijk realiseren van hun eigen stijl.
 • De serie Iron krijgt zijn unieke uitstraling door de opvallende kleurstelling. De combinatie van lichtbeige, roestbeige en kastanjebruin geeft een heel bijzondere flair aan elke kamer. Hier is een rand mozaïek met fijne lijnen aan toe te voegen om de wandtegel nog meer te laten spreken.
 • Ingetogen en zeer ongebruikelijk: De wandtegel-serie LimeLine weet deze eigenschappen te combineren. De tegel met subtiele lijnen heeft een kalmerend effect. De aangename kleuren - wit, warm crème en zacht antraciet - zijn tijdloos en eenvoudig.
 • Ongeglazuurde 30x60cm vloertegels in grijs, roest en blauw geïnspireerd door graniet. Op de muur of op de vloer, onafhankelijk van de stijl van de meubels, de Ducal bereik past zich altijd aan een woonsituatie.

 • MyHome is de wandtegel voor iedereen die trots is op zijn of haar goede smaak en hiervan geniet. Fijne, tastbare lijnen maken deze tegel extra speciaal. De stijlvolle verbinding tussen het oppervlak en de warme crème en lichtgrijze kleuren weten de goede smaak voor iets speciaals te bevestigen.
 • Cool en stijlvol met een bepaalde noot van extravagantie. Dat is hoe INDEX zich voordoet. De betonnen structuur van de vloertegel in combinatie met de kleuren wit, grijs en blauw voegen een heel bijzondere architectonische uitstraling toe aan de ruimte.
 • De PAPOEA serie is geschikt voor het gebruik in zowel particuliere als openbare ruimtes en verkrijgbaar in twee afwerkingen. De elegante en glanzende Lappato zorgt ervoor dat de waardevolle uitstraling behouden blijft. De wandtegels zijn op geen enkele wijze meer gevoelig voor krassen en is eenvoudig te reinigen.
 • Wanneer de voordelen van verschillende materialen worden samengevoegd resulteert dat vaak in nieuwe en ongewone combinaties. Net als bij de nieuwe Materica tegelserie waarbij warme, sfeervolle nuances van hout worden gecombineerd met de praktische voordelen van het moderne keramiek.

 • De Spring serie is geïnspireerd door de eerste dag van de lente, wanneer het licht nog zacht is en de natuur weer tot leven begint te komen. Een lichte textuur en kleurtinten geven deze, in de basis grijs/beige wandtegel, een natuurlijke, bescheiden indruk.

 • Soho is een breed scala van stijlvolle en creatieve vloer en wand ontwerpen. De basis vloertegels in grijs en grafiet doen denken aan de moderne industriële architectuur. De slanke strippen in grijs en grafiet zorgen voor een opvallend contrast.
 • De wandtegel VOGUE straalt glamour uit. Met zijn stralend witte tint zorgt deze serie voor een tijdloze elegantie. De decortegel bestaat uit een combinatie van het hoogglans wit gecombineerd met een soft glossy witte rank als decoratie.
 • Naast minimalistische en kleurrijke, levendige decoraties, staan de GROHN wandtegels ook bekend om het presenteren van decoratieve ideeën in retro kleuren. De Planet decoratie doet denken aan behang ontwerpen uit de jaren 1970. De omgekeerde decorvariant wordt gedomineerd door blauwe en grijze kleuren in geometrische ontwerpen.
 • De X.Cite badkamerserie in rood en zwart doelt op de consument die zeker weet wat hij wil. De exclusieve styling komt vooral naar voren in de decoratieve wandtegels.