Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Bezoekadres

Vestiging Ermelo
Lokhorstweg 26
3851 SE Ermelo
T +31(0)341 371080
F +31(0)341 371075

Openingstijden

Ma. t/m vr. 08.30 - 17.00
Do. 18.30 - 21.00
Za. 10.00 - 16.00
Zo. gesloten
Kijk hier voor aangepaste openingstijden.

Routebeschrijving

Contact

Service of onderdelen? Klik hier om ons service formulier in te vullen.
Aanhef
Voornaam*
Achternaam*
Bedrijf
Straat*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Ordernummer / Factuurnummer (indien van toepassing)
Bericht*

Voor badkamers, keukens, tegels & deuren in Ermelo

WoonCenter Filippo is dé speciaalzaak voor keukens, badkamers, tegels en deuren in Ermelo. In onze showroom in Ermelo tonen wij u graag onze zeer gevarieerde en brede collectie. Deze collectie is volledig ingevuld naar ieders smaak en budget.

Keukens Ermelo
Keukens Ermelo
Badkamers Ermelo
Badkamers Ermelo
Tegels Ermelo
Tegels Ermelo

Keukens Ermelo

WoonCenter Filippo Ermelo heeft een grote collectie aan keukens in zijn showroom. En omdat de keuken toch een van de plekken is waar u aardig wat tijd doorbrengt, helpt WoonCenter Filippo u graag bij het maken van de juiste keuze in keukens. Wij komen met gedegen advies, maken voor u de juiste invulling geheel naar uw wensen en kunnen u, indien gewenst, ook voorzien van een persoonlijk keukenontwerp.

In onze showroom in Ermelo vindt u verschillende keukens van vooraanstaande merken in 4 verschillende stijlen; modern, landelijk, klassiek en tijdloos. Wij voeren de onder andere de volgend merken: SieMatic, Signia, Next125, Next line, Schüller, Keller en Ballerina. Naast onze merk keukens hebben wij ook een ruime keuze in budget keukens van hoogstaande kwaliteit.

Keukens overzicht >>

Klassieke stijl keukens

Klassieke stijl keukens

Moderne stijl keukens

Moderne stijl keukens

Landelijke stijl keukens

Landelijke stijl keukens

Tijdloze stijl keukens

Tijdloze stijl keukens

Badkamers Ermelo

Naast keukens vindt u bij ons in Ermelo ook badkamers. De badkamer is in uw huis het persoonlijke domein bij uitstek. WoonCenter Filippo begrijpt u als geen ander. Daarom helpen wij u om uw persoonlijke smaak om te zetten in een badkamer die volledig aan uw wensen voldoet. Compleet in eigen stijl en prachtig afgewerkt. Bij WoonCenter Filippo vindt u badkamers in verschillende stijlen; modern, landelijk, klassiek en tijdloos. Naast ons ruime topassortiment beschikken wij in onze showroom in Ermelo ook over een grote collectie aan budget badkamers van hoge kwaliteit.

Badkamers overzicht >>

Moderne stijl badkamers

Moderne stijl badkamers

Landelijk stijl badkamers

Landelijke stijl badkamers

Klassieke stijl badkamers

Klassieke stijl badkamers

Tijdloze stijl badkamers

Tijdloze stijl badkamers

Tegels Ermelo

In onze showroom in Ermelo kunt u zich ook laten verassen door onze ruime collectie aan unieke en stijlvolle wand- en vloertegels. De collectie tegels van WoonCenter Filippo is zeer uitgebalanceerd en doordacht en al onze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over een groot aantal topmerken van tegels zoals Caesar, Dune, Mosa, Pamesa, Porcelanosa, Refin en Rex. Zie hieronder een aantal zeer fraaie tegels uit onze brede collectie.

Tegels overzicht >>

Wandtegels - Inside

Wandtegels - Inside

Wandtegels - MyHome

Wandtegels - MyHome

Vloertegels - Neo Wood

Vloertegels - Neo Wood

Vloertegels - Paradox

Vloertegels - Paradox

Deuren Ermelo

In ons prachtige filiaal in Ermelo vindt u een groot aanbod aan deuren. Zo hebben wij ruime keuze aan buiten- en binnendeuren. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze deuren voldoen aan alleen de hoogste kwaliteit. Daarom vindt u in ons assortiment o.a. Svedex deuren en Skantrae deuren in diverse stijlen, zodat er voor elke inrichting een passende deur aanwezig is.

Deuren overzicht >>

Binnendeuren Landelijk

Binnendeuren Landelijk

Binnendeuren Modern

Binnendeuren Modern

Buitendeuren Landelijk

Buitendeuren Landelijk

Buitendeuren Modern

Buitendeuren Modern