Tijdloos

De tijdloze badkamer straalt rust uit. Een ruimte met zorg vormgegeven door middel van natuurlijke kleuren en elementen waarbij functionaliteit in een hoog vaandel staat. Combineer met kleuren en elementen en creëer een tijdloze sfeer.

  • Helder, karakteristiek, zuiver van vorm. Omnia Architectura is gemaakt voor de moderne architectuur. De vooruitstrevendheid van de collectie komt tot uiting in de tijdloze vormgeving en de functionaliteit, maar vooral in de milieuvriendelijke innovaties, zoals de waterbesparingssystemen GreenGain en AquaReduct.
  • Bij Europlus is er sprake van een fijne balans tussen een hedendaagse vormgeving en ergonomie. Europlus zorgt voor comfort en helderheid in je badkameromgeving. De elegante lijnen geven het design een tijdloos karakter.
  • Flow - een geslaagde verbinding van design en comfort. Uniek en uitgekiend design resulteren in een tijdloze sfeer in uw badkamer. De hoogte van de wastafels kan bij de eerste montage door een speelruimte van vijf centimeter perfect aan de lichaamslengte worden aangepast.
  • Brede lijsten, subtiele fronten, helder lijnenspel. Silk combineert een design vol spanning met talrijke exclusieve comfortideeën. Uiterst optimaal voor badkamers waar uitzonderlijk veel behaaglijkheid wordt verlangd.
  • Sphinx 345 xs. Architectonisch helder. Het moderne, rechtlijnige design van Sphinx 345 xs ondersteunt een heldere taal in de ruimtelijke architectuur.
  • Mensen met een gezin, designliefhebbers en stille genieters – bij al deze typen mensen is de Villeroy & Boch bestseller Subway al ingetrokken. Deze collectie heeft nu een opvolger. De hoogwaardige keramiekcollectie met eigen meubelprogramma overtuigt door zijn tijdloze vormgeving, technische innovaties en een diversiteit die niets te wensen over laat.