Landelijk

De landelijke badkamer is geïnspireerd door het plattelandsleven. Wanneer u op zoek bent naar een badkamer die deze charme in uw woning tot leven roept, is de landelijke stijl wellicht iets voor u.
De website geeft een indruk. In de showrooms tonen wij u nog veel meer. Wij nodigen u van harte uit!

  • Onmiskenbare vorm, unieke werking. De harmonische, ovale vorm is de leidraad van de collectie. Een heldere vormgeving die rust creëert - en van de badkamer een plek maakt waar je je perfect kunt ontspannen.
  • Aangenaam en harmonieus: de Country-look. De vloeiende vormgeving maakt de collectie Grangracia duidelijk herkenbaar. Zij komt in een vrolijke, lichte ambiance optimaal tot haar recht.
  • Vitelle; genieten van dagelijks comfort. Het badmeubilair met geïntrigeerde opbergsystemen, meubeldecors in licht perenhout of warm kersenhout en wastafelmeubels voorzien van het gepatenteerde Clou-systeem, dat de opening voor een overloop overbodig maakt, maken de badkamer zo comfortabel en gezellig.
    Vitelle is door Keramag compleet comfortabel uitgedacht.
  • Simpele vormen, zo simpel als water en net zo kostbaar - dat is het idee achter het badkamerconcept Sphinx 355. Hierbij is bijzonder veel aandacht besteed aan de vorm van de elementen waarbij de wastafels doen denken aan rivierstenen die op een natuurlijk wijze zijn gevormd door de rustige stroom van water. De meubels zijn samenhangend en geheel zonder overbodige details.
  • Wat handig als alles binnen handbereik is! Wat comfortabel als alle onderdelen in de badkamer zo zijn vormgegeven dat ze eenvoudig te bereiken zijn. En wat mooi als uw leven hierdoor vereenvoudigd wordt. Stijlvolle schoonheid, comfortabele voorzieningen en uitgekiende ergonomie: met Lifetime blijft geen wens onvervuld.
  • Grootsteedse natuurlijkheid.
    De wastafel My Nature verbindt moderne sfeer met de schoonheid van tamme kastanje. De zwevende onderkast creëert meer ruimte met slimme opbergoplossingen.