Klassiek

De klassieke badkamer brengt een nostalgische en romantische sfeer in uw woning. De klassieke stijl doet noch oud noch modern aan en is een eigenwijze mix tussen verschillende stijlvolle elementen en materialen in rustige en zachte tinten.

  • Ware elegantie is tijdloos. Amadea is een collectie die haar historische voorbeelden een nieuwe grootsheid verschaft. Met een evenwichtige, ovale basisvorm, met sobere eenvoudige en toch decoratieve profileringen van keramiek.
  • Era staat voor koele luxe met een vleugje weelde. Gekenmerkt door de klassieke esthetische vormgeving van de wastafel met of zonder zuil. Perfect voor representatieve ambiance.
  • Zachte welvingen, subtiele decoratieve afwerkingen en florale vormen: de unieke collectie La Belle interpreteert de vormentaal van de romantiek op moderne wijze. Het gebruik van sensuele details is daarbij meer dan alleen een stijlkenmerk – hun harmonische samenspel vormt de ziel van de collectie en levert een buitengewoon indrukwekkend design op. Laat u betoveren door zacht gebogen vormen en begin te dromen.
  • Stijl is geen modieuze verschijningsvorm, maar een houding. Met de collectie Hommage laat u deze levensinstelling ook zien in uw badkamer. Geïnspireerd door het begin van de 20ste eeuw verenigt Hommage de tijdloze designelementen van een groot tijdperk: al het keramiek heeft een markante vormgeving en trapreliëfs.
  • Moderne stijl. Tijdloze vormgeving. Sentique maakt indruk door rechte lijnen die overgaan in subtiele rondingen.
  • Een designradiator met een klassieke uitstraling. De Thermic HEDRIA is leverbaar in twee varianten; een rechte en een licht gebogen radiator.