Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Keukenmagazine

Gratis een keukenmagazine vol met handige tips en informatie ontvangen? Vraag hem snel aan via onderstaande link.

Vraag aan

Vestigingen

Maak kennis met onze gehele collectie badkamers, keukens, tegels en deuren. Bezoek een van onze inspirerende showrooms.

Waar en wanneer

Afspraak maken

Wenst u een gesprek met een van onze adviseurs voor vakkundig advies en een oplossing op maat? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak

Welkom bij Filippo

Voor een bijzondere woonbeleving komt u naar Filippo Keukens Badkamers Tegels. Onze showrooms tonen u een gevarieerde collectie dat invulling geeft aan iedere wens en budget. Laat u inspireren. Ons team geeft u graag vakkundig advies.

Vraag het gratis keukenmagazine aan

___________________________________________________

Graag tot ziens bij één van de vestigingen van Filippo Keukens Badkamers Tegels.

Vestiging Amersfoort Vestiging Deventer
Vestiging Ermelo Vestiging Nijmegen

___________________________________________________

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bekijk hier onze vacatures..

Nieuws

Design in overeenstemming met natuur, dat is Next125
Design in overeenstemming met natuur, dat is Next125

Design moet fascineren, zowel qua vormgeving als techniek. De functionaliteit van keukenelementen combineert Next125 daarom met prachtige ontwerpen. Vrijstaand, zwevend door wandmontage of traditioneel op de vloer: design in overeenstemming met natuur en prijs, dat is de filosofie van het bedrijf. Superieure hoogglanslak, polariswit in combinatie met natuurlijke houtkleuren of de bijzondere look van gesatineerd glas: Next125 heeft het allemaal.

Quooker Flex: de veilige en flexibele kokendwaterkraan
Quooker Flex: de veilige en flexibele kokendwaterkraan

De Quooker kokendwaterkraan is vernieuwd: de Quooker Flex is een kokendwaterkraan die beschikt over een flexibele uittrekslang en heeft dezelfde voordelen als de standaard Quooker. Dat is ideaal wanneer u de borden schoonspoelt, de spoelbak reinigt, sla wast of een pan met water vult.

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen
Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen zijn wij volgens aangepaste openingstijden geopend. Kijk hier voor een volledig overzicht van de openingstijden.

Meer nieuws