Vacature assistent bouwmarktmanager

De Filippo Groep bestaat onder meer uit 7 groothandels in bouwmaterialen die opereren onder de naam Bouwcenter Filippo en 7 bouwmarkten (Gamma en Karwei). Allen zijn gevestigd in Midden Nederland en de hoofdvestiging staat in Ermelo. De groep telt op dit moment ruim 330 medewerkers, waarvan circa 125 binnen de groothandels.


Voor één van onze bouwmarkten (regio Harderwijk/Ermelo) zoeken wij een
ASSITENT BOUWMARKTMANAGER (Fulltime).

 

Als Assistent Bouwmarktmanager lever je het rendement van de vestiging en word je door klanten en medewerkers als boegbeeld ervaren. Je zorgt ervoor dat mensen in jouw bouwmarkt met plezier werken, winkelen en zomaar langskomen.

Je zorgt ervoor dat jouw bouwmarkt dé voorkeursbouwmarkt van klanten in de regio is. Je speelt in op actualiteit en de lokale klantbehoefte, vertaalt deze naar een uitnodigend winkelbeeld en draagt dit lokaal uit. Met jouw commerciële inzicht weet je bijverkoop te realiseren en daag je je medewerkers uit hetzelfde te doen. Door een efficiënt georganiseerd voorraadbeheer kunnen jouw medewerkers altijd een complete klus verkopen.

Je bent een voorbeeld voor je team en hebt een stimulerende stijl van leidinggeven waardoor jouw team zich gemotiveerd en betrokken voelt. Samen met je collega-manager formuleer je uitdagende doelstellingen waarbij je je team stimuleert initiatief te nemen om de doelen te halen. Hierbij haal je het beste uit medewerkers vanuit een groot vertrouwen in hun capaciteiten. Mede hierdoor heb je op een structurele wijze oog voor hun ontwikkeling. Verder beantwoord je de meest uiteenlopende vragen van je collega’s en zorg je dat kennis op een actieve manier wordt gedeeld. Je straalt vertrouwen uit en biedt een luisterend oor.

Als Assistent Bouwmarktmanager ben je deelverantwoordelijk voor met de Bouwmarktmanager overeengekomen focusgebied(en). Je denkt in het groter geheel, bent flexibel en beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je functioneert minimaal op MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring als leidinggevende. Salaris conform cao ‘Doe-het-zelfbranche’.

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Roberto van der Reijden, tel. 0341-371040.

 

Direct solliciteren

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Upload sollicitatiebrief*
Upload uw CV*
Stuur mij een kopie per e-mail