Bouwonderneming

Bouwen is uw vak en u wil daarin zo goed mogelijk ondersteund worden. Bij Bouwcenter Filippo bieden wij een totaalconcept voor de bouw. Ons zogenaamde 'Alles-in-één-concept' dekt het hele bouwproject. Van advies en ondersteuning tot de levering van materialen en aftersales.


Nieuws

Nieuwsberichten gerelateerd aan het aannemersvak. Het laatste nieuws uit de bouw en interessant voor de grotere bouwonderneming.

Bekijk


Producten

Een selectie van de meest gangbare productcategorieën voor uw vakgebied. Hier vindt u alle productgroepen voorzien van informatie over ons assortiment aangevuld met rekentools om eenvoudig technische berekeningen te kunnen maken.

Bekijk


Partnerplan

Als u gebruik maakt van het Partnerplan van Filippo geniet u van de voordelen van onze showrooms. Wij helpen uw klanten en u gedurende het gehele (af)bouwtraject.

Bekijk


Rekentools

Een overzicht van de rekentools die bij de berekening van uw bouwproject van toepassing kunnen zijn. Of het nu gaat om de berekening van een constructie of verbruik.

Bekijk


Bestekservices

Maak gebruik van de bestekservices van onze toeleveranciers. Dit maakt het de bestekschrijver nog makkelijker om het juiste bestek samen te stellen.

Bekijk