E-business

U kunt altijd bij Bouwcenter Filippo terecht voor advies over artikel- en prijsinformatie. Maar om u 24 uur per dag en zeven dagen per week aan deze informatie te kunnen helpen, beschikken wij over een aantal elektronische oplossingen.

Bouwcenter BIOS

Via Bouwcenter BIOS kunt op dag en nacht artikel en prijsinformatie raadplegen. De prijsinformatie die de website toont is gebaseerd op uw eigen condities en prijsafspraken. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om direct een bestelling aan te leggen. Of u de goederen nu wil afhalen of wil laten bezorgen.

Artikelbestand

Bouwcenter Filippo beschikt over een artikelbestand in de meest voorkomende formaten, zoals S@les in Bouw en Excel. Het artikelbestand kunt u via onze website Bouwcenter BIOS zelf samenstellen op basis van de door u meest gebruikte producten, voorraadassortiment of het kernassortiment.

Het artikelbestand is in te lezen in calculatiepakketten zodat u eenvoudig kunt calculeren en offreren volgens uw eigen condities bij Bouwcenter Filippo.

Digitale facturen

Naast de papieren factuur kunnen wij u voorzien van een digitale factuur. De ideale oplossing als u digitaal wilt archiveren of facturen rechtstreeks in uw boekhoudpakket wenst in te lezen. De digitale facturen zijn beschikbaar in de formaten PDF en XML.

Maak nu gebruik van deze elektronische faciliteiten en vul het onderstaande formulier in. Voor het gebruik van onze elektronische oplossingen dient u als klant te zijn ingeschreven bij Bouwcenter Filippo. Nog geen klant? Meld u hier aan.

Direct aanvragen

Bedrijfsnaam*
Plaats*
Relatiecode*
Contactpersoon*
E-mail*
Telefoon*
GLN nummer
Ik wil graag*


Niet leesbaar? Verander tekst