Aangenomen werk

Naast onze kerntaak als leverancier van tegels vervullen wij al jaren een belangrijke rol als uitvoerende partij van tegelwerken. Mede door de vraag van de markt naar één partij die zowel de tegels als de arbeid levert is er in de loop van jaren een aparte divisie ontstaan.

Nieuwbouw

Voor het koperskeuze traject t.b.v. nieuwbouwprojecten die worden behandeld door onze vier showrooms is daarmee de cirkel rond. Wij inventariseren de behoefte van de klant, we verrekenen en berekenen de afwijkende keuzes, we leggen vast hoe de uitvoering gaat verlopen en verzorgen hierna het gehele proces op de bouwplaats.

Onze eigen uitvoerders begeleiden dit van opstartfase tot opleverfase waarbij de volledige verantwoordelijkheid van het totale proces bij één partij komt te liggen. Uiteraard bieden wij ditzelfde concept ook voor de utiliteitsbouw aan, dan op grote schaal i.c.m. met onze fabrieken en leveranciers.

Renovatie

Voor diverse grote en middelgrote aannemers verzorgen wij in Nederland en België het onderdeel tegelwerk binnen de renovatie van woningen, bedrijfspanden, scholen, vakantieparken e.d. Hierbij verzorgen wij de planning, logistiek, levering, uitvoering en bouwbegeleiding.

Met een grote flexibiliteit kunnen wij producties aan van 3 tot 30 woningen per week. Dit allemaal onder de afgesproken garantietermijnen, die gewaarborgd zijn door een zeer gezonde onderneming.

Referentieprojecten


De Verbinding Ermelo

Nieuwbouw project De Verbinding te Ermelo.


School Midwolda

OBS De Noordkaap


Centerparcs De Eemhof

Volledige renovatie 504 recreatiewoningen


Centerparcs Huttenheugte en Vossemeren (BE)

Renovatie van 94 recreatiewoningen


Centerparcs Meerdal, Heijderbos, Vossemeren

Renovatie van 379 recreatiewoningen


Cordial Hotel Amsterdam

Renovatie Cordial Hotel Amsterdam


Woningen Rijswijk

Grote renovatie van gehele wijk van 14 woonblokken van in totaal 298 portiek-/etagewoningen aan de Slotemaker de Bruinestraat te Rijswijk in opdracht van Hemubo.


Luxe villa te Loosdrecht

Nieuwbouw van luxe villa te Loosdrecht